Λίγα λόγια για μας

Το Prevedos Center δημιουργήθηκε από την οικογένεια Λουκόπουλου με μεράκι, αγάπη για τον άνθρωπο και σεβασμό προς το περιβάλλον.

Διαβαίνοντας την πέτρινη πύλη και διασχίζοντας τον λιθόστρωτο και διακριτικά φωτισμένο διάδρομο της εισόδου, βρισκόμαστε μέσα σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς όπου κυριαρχούν τα στοιχεία τη γης, της πέτρας, του πράσινου και του νερού.

Μακριά από το θόρυβο της πόλης και – παρόλα αυτά – τόσο κοντά στην πόλη της Πάτρας.

Αφήνοντας πίσω τη λιθόστρωτη αλέα, ξεδιπλώνεται μπροστά μας ένας ειδυλλιακός και καταπράσινος χώρος που περιτριγυρίζεται από κωνοφόρα δέντρα, λεύκες και πεύκα.

Οι άψογα διαμορφωμένοι χώροι, η άρτια εξυπηρέτηση, η σχολαστική οργάνωση και η συνέπεια στην ποιότητα αποτελούν τα βασικά συστατικά για μια πετυχημένη και αξέχαστη βραδιά.

Στον εξωτερικό χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει καταρράκτη, ρυάκια, λιμνούλες, γεφυρούλες και συντριβάνι, φιλοξενούνται άνετα 1500 άτομα σε καθιστό γεύμα και 5000 για κοκτέιλ. Το κτήμα διαθέτει ακόμη έναν πλήρως εξοπλισμένο παιδότοπο, αθλητικές εγκαταστάσεις και μια εντυπωσιακή κλειστή αίθουσα που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 500 άτομα σε καθιστό γεύμα. Τέλος, το τοπίο συμπληρώνεται από το γραφικό ξωκλήσι του Κοσμά του Αιτωλού, ειδικά για εσάς που θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη νέα σας ζωής στο Prevedos Center.

Ο στόχος μας

Έχοντας στο δυναμικό μας ένα άψογα οργανωμένο επιτελείο, που αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου των δεξιώσεων, το Prevedos Center αναλαμβάνει να οργανώσει κάθε είδους εκδήλωση όπως γάμους, βαπτίσεις, πάρτι και εταιρικές εκδηλώσεις.

Σκοπός δικός μας και των συνεργατών μας είναι να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας προσδοκίες. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας κάθε στιγμή για να φροντίσουμε το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής σας να μείνει αξέχαστο τόσο σε εσάς όσο και τους καλεσμένους σας.

Δείτε video από τους χώρους μας

Είπαν για εμάς

Έκανα το γάμο μου στον Πρέβεδο και αν και δε βάζω εύκολα 5 αστέρια στις κριτικές μου, στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μπορώ να κάνω αλλιώς. Η συνεννόηση με τον κ. Άρη και τον Νίκο τον Κορφοξυλιώτη (DJ) ήταν άψογη και μας βοήθησαν και οι δύο πάρα πολύ με τον γάμο μας. Το προσωπικό ήταν διακριτικό, ευγενικό και όλοι τους επαγγελματίες, ό,τι ζήταγε ο κόσμος το έφερναν πολύ γρήγορα. Το φαγητό (μπουφές) ήταν το καλύτερο που έχω φάει στην Πάτρα σε κέντρο και έμειναν όλοι οι καλεσμένοι πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Εν ολίγοις, συνιστώ το κέντρο ανεπιφύλακτα. Περάσαμε όλοι τέλεια και χαίρομαι που έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Σας ευχαριστώ όλους στον Πρέβεδο που συμβάλατε στη διεξαγωγή ενός τέλειου πάρτυ γάμου.

Panos Dareios

Ίσως ή μάλλον ο καλύτερος χώρος της Πάτρας με διαφορά ! Έχω παρευρεθεί τα τελευταία χρόνια σε πολλές εκδηλώσεις και σαν καλεσμένη και για την οικογένειά μου , από εταιρικό δείπνο για επαγγελματικούς λόγους μέχρι βάπτιση ή γάμο . Η εξυπηρέτηση και η συνεργασία με τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό ήταν άψογη. Φιλικό περιβάλλον, ευγενικό και κομψό σέρβις ,καταπληκτικό φαγητό, καταρτισμένο προσωπικό στον χώρο των εκδηλώσεων, πολύ καλή μουσική επιμέλεια και πολύ εντυπωσιακός φωτισμός του χώρου.

Νούλα Γεωργία

Πολύ καλή επιλογή, Φανταστικός χώρος! Πολλά συγχαρητήρια για το επίπεδο του προσωπικού και την ποιότητα της εξυπηρέτησης. Παραβρέθηκα σε μεσημεριανό γεύμα εταιρίας για την επέτειο 50 χρόνων μαζί με την οικογένειά μου και οι εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες ! Φοβερός και πλούσιος μπουφές, ευγενικό προσωπικό! Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου απολαύσαμε τον καταπράσινο χώρο!

ΜΠΟΘΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ